Slovačka

Advent Bratislava, hotel Crowne Plaza 4*

Garantirani polazak
First minute
Last minute

Advent Bratislava, hotel Crowne Plaza 4*


POŠALJITE UPIT
DATUMI I POLASCI PUTOVANJA:
04.12.21, Zagreb
11.12.21, Zagreb
18.12.21, Zagreb

PROGRAM

COVID-19:

Sve osobe starije od 12 godina koje od 19. srpnja 2021. ulaze na teritorij Slovačke Republike, a koje su tijekom prethodnih 14 dana boravile u Republici Hrvatskoj, u obavezi su samoizolacije/karantene, koja završava bez testa po isteku 14. dana samoizolacije u slučaju da osoba nema simptoma bolesti. Iz samoizolacije je moguće izaći i ranije, nakon negativnog RT-PCR testa na COVID-19, koji je moguće napraviti najranije peti dan karantene.

Izuzeće od obaveze samoizolacije/karantene i testiranja imaju potpuno cijepljene osobe. Potpuno cijepljenom osobom protiv COVID-19 smatra se:
–  osoba cijepljena cjepivom koje se primjenjuje u dvije doze ukoliko je od druge doze prošlo najmanje 14 dana i ne više od 12 mjeseci
– osoba cijepljena cjepivom koje se primjenjuje u jednoj dozi te je od cijepljenja prošao najmanje 21 dan i ne više od 12 mjeseci
– osoba koja je preboljela bolest COVID-19 i cijepljena je prvom dozom cjepiva protiv COVID-19 te je od prve doze prošlo najmanje 14 dana i ne više od 12 mjeseci, ukoliko je prva doza primljena u roku od 180 dana od preboljenja COVID-19.

Osoba koja ulazi na teritorij Slovačke Republike, a koja prijavljuje status potpuno cijepljene osobe, dužna je na zahtjev pripadnika policijskih snaga ili zaposlenika regionalnog ureda za javno zdravstvo predočiti dokument kojim dokazuje taj status prilikom ulaska i tijekom boravka u Slovačkoj Republici, na slovačkom, engleskom ili češkom jeziku.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Slovačku na službenim stranicama MVEP-a.

1.dan, subota:

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled grada: Novi most, Bratislavski dvorac, katedrala sv. Martina, Slovačko nacionalno kazalište, Glavni trg, Stara vijećnica, Primacijalna palača, Mihaelov toranj, Predsjednička palača, brdo Slavin. Smještaj u hotel. Ostatak popodneva slobodno za šetnju svečano ukrašenim središtem grada, posjete adventskim sajmovima, kupovinu u shoping centrima i posjete pubovima. U večernjim satima predlažemo opuštanje u hotelskom ZION Wellnes i Spa centru. Noćenje.

2.dan, nedjelja:

Bogati buffet doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. Odjava iz hotela do 11:00 sati. Predlažemo izlet autobusom do Devinske tvrđave, stare utvrde smještene pored ušća Morave u Dunav, i razgled jednog od najromantičnijih mjesta u Bratislavi, s prekrasnim pogledom na okolinu. Povratak u centar Bratislave i slobodno vrijeme za ručak, šetnju gradom ili kupovinu u trgovačkim centrima, koji rade nedjeljom. Odlazak iz Bratislave u 16:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Hotel Crowne Plaza 4* superior: – vrhunski hotel u centru grada, bogati buffet doručak, besplatan Wi-Fi , besplatan ulaz u saune, bazene i fitness centar (6:30 h–22 h): https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/gb/en/bratislava/btsha/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-CP-_-SK-_-BTSHA

CIJENA PO OSOBI

Datum polaska
Datum povratka
Trajanje putovanja
Vrsta prijevoza
Mjesto polaska
Cijena aranžmana
Cijena FM
Cijena LM
04.12.21
05.12.21
2 dana
Zagreb
690 kn
650 kn
-
11.12.21
12.12.21
2 dana
Zagreb
690 kn
650 kn
-
18.12.21
19.12.21
2 dana
Zagreb
690 kn
650 kn
-

POPUSTI

First minute cijena vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.

Popust: dijete do 12 godina 20 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.

Treći ležaj nije moguće ugovoriti za odraslu osobu.

CIJENA UKLJUČUJE

prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Crowne Plaza****, bogati buffet doručak, korištenje ZION Wellness i Spa centra, besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu, voditelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju, boravišnu pristojbu (obavezna doplata na licu mjesta €2 po osobi i noćenju, djeca do 18 godina ne plaćaju).

DOPLATA

Doplata za jednokrevetnu sobu 260 kn.

Doplata za izlet u Devinsku tvrđavu: odrasli €10, djeca do 12 god. €5 (ulaznica uključena).

USLUGA

Noćenje s doručkom

KORISNE INFORMACIJE

Slovačka Republika (slovački: Slovenská republika ili Slovensko) država je Srednje Europe; graniči s Češkom na sjeverozapadu, Poljskom na sjeveru, Ukrajinom na istoku, Mađarskom na jugu i Austrijom na jugozapadu.

Bratislava (hrvatsko arhaično ime Požun) glavni je grad Slovačke i luka na Dunavu; 413 192 st. (2012). Leži uz slovačku granicu prema Austriji i Mađarskoj. U starome dijelu grada, na brežuljku iznad Dunava, dominira dvorac izgrađen u XVIII. st. na mjestu dvorca iz IX. st. (danas muzej); sačuvane su i gotička katedrala sv. Martina (1302.–1452.) u njoj su krunjeni ugarski kraljevi, stara gradska vijećnica (XV. st.; danas gradski muzej), srednjovjekovna gradska vrata (rekonstruirana u XVIII. st.), barokne građevine (palača Grašalković danas je rezidencija slovačkog predsjednika).

Šifra aranžmana: 98765IB
Minimalni broj putnika: 40
POŠALJITE UPIT