Španjolska

Andaluzija, 4 dana

Garantirani polazak
First minute
Last minute

Andaluzija, 4 dana

Ryanairom iz Zagreba na direktnom letu! GRANADA – CORDOBA- SEVILLA!
DIREKTAN LET IZ ZAGREBA ZA MALAGU!
UKLJUČEN KOFER DO 10 KG,
HOTELI 4* NA CIJELOM PROGRAMU!
LOKALNI VODIĆI U SEVILLI, CORDOBI I GRANADI

POŠALJITE UPIT
DATUMI I POLASCI PUTOVANJA:
24.02.23, Zagreb
26.03.23, Zagreb

PROGRAM

1.dan ZAGREB – MALAGA – GRANADA

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci 2 sata prije leta, podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova na izravnom letu za Malagu na liniji FR5870 ( 26.03. u 08:00 / 24.02. u 15:30 ). Po dolasku obavljanje graničnih formalnosti vožnja prema Granadi te odlazak do hotela. Orijentacijska šetnja sa pratiteljem putovanja  te slobodno vrijeme za večeru i vlastite programe i otkrivanje noćnog života Granade.  Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan GRANADA

Doručak te odlazak na cjelodnevni razgled grada-simbola ujedinjenja Španjolske nakon Rekonkviste, grada u kojem se na svakom koraku isprepliću rimska i arapska kultura. Upoznavanje Granade započinjemo posjetom palači Alhambra i vrtovima Generalife, ljetnom prebivalištu maurskih vladara Granade iz 14. stoljeća s prekrasnim perivojima i vodoskocima, koji su zajedno s arapskom četvrti Albaicín uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Nakon razgleda Alhambre uputiti ćemo se u živopisno središte grada  s pauzom za ručak a potom u  poslijepodnevnim satima nastavak razgleda grada: renesansna katedrala i Capilla Real, kasnogotička Kraljevska kapela, u kojoj se nalaze grobovi kraljice Izabele i kralja Ferdinanda. Navečer preporučamo odlazak na noćni razgled maurske četvrti Albaicin, s pogledom na osvijetljenu Alhambru i fakultativno odlazak na flamenco show u ciganskim špiljama. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan GRANADA – CORDOBA – SEVILLA

Nakon doručka polazak drugom biseru Andaluzije – Córdobi, nekadašnjoj prijestolnici maurskog kraljevstva čiji je stari dio također pod zaštitom UNESCO-a. Razgled “najmaurskijeg” španjolskoga grada u pratnji stručnog vodiča, nekadašnje prijestolnice maurskog kraljevstva El-Andalus, impresivne džamije “Mezquita” – simbola grada, najljepših zatvorenih dvorišta Španjolske (patios), Calleja de las flores, slikovita židovska četvrt sa sinagogom, stara gradska jezgra iz 10. st. pod UNESCO zaštitom, Rimski most, Slovoluk. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping na Plaza de las Tendillas. Nastavljamo putovanje prema predivnoj Sevilli. Po dolasku prijava i smještaj u hotel. U nastavku orjentacijska šetnja s voditeljem putovanja. Predlažemo istraživanje bogatog noćnog života Seville. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan SEVILLA – MALAGA – ZAGREB

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji stručnog vodiča : Reales Alcazar, nekadašnja maurska vladarska palača koja se nalazi pod zaštitom UNESCA; veličanstvena Sevillska katedrala Santa Maria dela Sede s preko 30 oltara ukrašena  slikama velikih španjolskih majstora  – Zurbarana i Goye u kojoj se nalazi najveći oltar na svijetu, mauzolej Kristofora Kolumba, te 96 m visok toranj Giralda s intrigantnom maurskom dekoracijom-simbol grada(izvana, mogućnost obilaska katedrale u slobodno vrijeme).  Nastavak šetnje do Barrio santa Cruz, (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči), Plaza de Espana, Slobodno vrijeme za ručak i shopping.

U dogovoreno vrijeme odlazak prema Malagi.  Po dolasku, prijava na i let za Zagreb na liniji FR5871 ( na polasku 26.03. u 21:00 / na polasku 24.02. u 20.25h.  Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u  23.20/ 23:59h. Završetak programa.

****Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

CIJENA PO OSOBI

Datum polaska
Datum povratka
Trajanje putovanja
Vrsta prijevoza
Mjesto polaska
Cijena aranžmana
Cijena FM
Cijena LM
Garantiran polazak
24.02.23
27.02.23
4 dana
Zagreb
415,00 EUR (3.126,81 kn)
385,00 EUR (2.900,78 kn)
Da
26.03.23
29.03.23
4 dana
Zagreb
415,00 EUR (3.126,81 kn)
Da

POPUSTI

FM popust vrijedi za rezervacije do popunjenosti mjesta po FM cijeni.

OBAVEZNA DOPLATA

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190,45 ( 158 Eur )

CIJENA UKLJUČUJE

 • prijevoz zrakoplovom kompanije Ryanair na relaciji Zagreb-Malaga-Zagreb u ekonomskoj klasi
 • ručna prtljaga (ruksak/notebook/ženska torba dimenzija 40 cm x 25 cm x 20 cm) te koferom na kotačiće do 10 kg veličine 55 x 40 x 20 cm
 • voditelja putovanja iz Zagreba
 • sve prijevoze i transfere autobusom prema programu,
 • razgled svih gradova prema programu uz voditelja programa
 • lokalni vodiči u Cordobi, Granadi, Sevilli
 • smještaj u hotelima 4* prema programu na osnovi 3 noćenja s doručkoM
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,
 • organizaciju i pripremu putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190,45 ( 158 Eur )
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu,

DOPLATA

 • doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi – 979,49 kn ( 130 Eur )

OPCIONALNA DOPLATA – OBAVEZNA UPLATA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA , ZA REZERVACIJE NAKON  20.01. NE MOŽEMO GARANTIRATI ULAZAK U ALHAMBRU

 • Paket ulaznica za Alhambru, najočuvaniju i najznačajniju arapsku palaču iz 13. st, jedinstveni primjerak maurske arhitekture na europskom prostoru te prekrasne vrtove Generalife , ulaznicu u Sevilli za Real Alcázar, ulaznicu u Córdobi za Veliku džamija -La Mezquita – 489,74 kn / 65 EUR

Eventualne doplate

 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana,
 • fakultativne izlete,
 • obroke koji nisu uključeni u cijenu,

USLUGA

Noćenje s doručkom

NAPOMENE

Informacije o letu:

RED LETENJA NA POLASKU 24.02.

FR5870 Zagreb 15:50 Malaga 18:35
FR5871 Malaga 20:00 Zagreb 23:00

 

RED LETENJA NA POLASKU 26.03.

FR5870 Zagreb 08:00 Sevilla 11:15
FR5871 Malaga 21:00 Malaga 23:59

PRIJEVOZNIK: Ryan Air

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta te u tom slučaju agencija zadržava pravo promjene itinerera

Uključena prtljaga –  ručna prtljaga (ruksak/notebook/ženska torba dimenzija 40 cm x 25 cm x 20 cm) te kofer na kotačiće do 10 kg veličine 55 x 40 x 20 cm

**** PUTNIK JE DUŽAN PRILIKOM REZERVACIJE DOSTAVITI KOPIJU PUTNOG DOKUMENTA!!!

KORISNE INFORMACIJE

VAŽNE INFORMACIJE:

Završnu obavijest dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.).

Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Šifra aranžmana: 23118ML
Minimalni broj putnika: 24
POŠALJITE UPIT